log

Mahtava Thunderstruck slotti Microgamingilta

Thunderstruck on Microgamingin kehittämä kolikkopeli, joka pitää sisällään saavutusten seuraustoiminnon, jonka avulla pelaaja voi tallentaa etenemisensa pelissä ja aloittaessaan sen uudelleen, jatkaa samasta kohdasta, johon keskeytti. Tämä upea hedelmäpeli sisältää erilaisia erikoistoimintoa ja suuren pääpotin. Pilvet kerääntyvät, valmistaudu...mahtavaan Thunderstruckiin!

Thunderstruck peliautomaatti perustuu skandinaavisen Thor jumalan tarinaan. Pohjois-maiden mytologiassa Thor on ukkosen, myrskyn ja salaman jumala. On hyvin mahdollista, että Thorin yliluonnollinen voima tuo sinulle onnea pelin aikana. Viiden kiekon ja yhdeksän voittolinjan slotti tarjoaa sinulle ilmaiskierroksia ja wild-symboleja.

Thunderstruck pelin erikoisominaisuudet

Thunderstruck slotti ammentaa aiheensa norjalaisesta mytologiasta. Slotin voittosymbolit liittyvät tarinaan Thorista. Kiekoilla esiintyvät itse Thor, scatterina toimiva lammas, Thorin vasara, sarvi, Thorin nyrkky ja linna. Pelistä löytyy myös perinteiset pokerisymbolit, jotka on suunniteltu niin, että ne sopivat kolikkopelin teemaan. Thunderstruck II videoslottiin verrattuna kyseisen pelin grafiikka on yksinkertaisempi, mutta tästä huolimatta se on silti korkealaatuinen.

Thunderstruckin erikoistoiminnot ja panokset

Kyseinen kolikkopeli sisältää wild-symboli, jona toimii tietenkin itse Thor. Tämä jumala voi korvata minkä tahansa symboli paitsi scatteria muodostaakseen voittavan yhdistelmän. Mikä parasta ilmestyessään voittoyhdistelmässä se tuplaa voittosi.

Ilmaiskierrosket ovat yleinen erikoistoiminto netin kolikkopeleissä, eikä Thunderstruck ole poikkeus. Slotin ilmaiskierrosten ominaisuutena on se, että ilmaiskierrostilassa kaikki voitot kolminkertaistetaan. Saat 15 ilmaiskierrosta, jos kiekoille tulee kolme lammasta samanaikaisesti. Lampaat siis tuovat mukaan x3 voittokertoimen. Mikä parasta ilmaiskierrosten aikana on mahdollista saada vielä 15 ilmaista kierrosta, jos saat vielä kolme lammasta. Scatter-symbolit itsenään tuovat sinulle voittoja, jotka maksetaan ennen ilmaiskierrostilaan pääsemistä.

Thunderstruck sopii parhaiten pienten panosten ystäville, sillä sen panokset vaihtelevat 1-45 kolikon välillä. High Rollerille suosittelemme Thunderstruck peliautomaattia, johon voi panostaa suuria summia.

Yhteenveto Thunderstruck slotista

Thunderstruckin rullat pyörivät pehmeästi, grafiikat ovat näyttävät ja voittoja peli tarjoaa anteliaasti. Thunderstruck on mahdollisesti koko netin pelatuin hedelmäpeli, ja vaikka sen palautusprosentti on vain 96, Thunderstruck on silti pelaamisen arvoinen peliautomaatti.

Kokonaisuudessa kyseessä on mahtava slotti, josta kaikki pelaajat pitävät ja joka näyttää muillekin nettipelien kehittäjille närhen värkit. Tässä on hyvin onnistuttu, koska Thunderstruck on erinomainen kolikkopeli, se jättää laadullaan jopa monet Net Entertainmentin uudet hedelmäpelit taakseen.

  • Slotin kehittäjä: Microgaming
  • Kelat: 5
  • Voittolinjat: 9
  • Wild-symboli: kyllä
  • Scatter-symboli: kyllä
  • Ilmaiskierrokset: kyllä
  • Voittokertoimet: kyllä

Paras tarjous

Lucky Emperor Casino

Р’В© 2017 by bgamesblog.com. All Rights Reserved