log

Jännittävä kolikkopeli Railroad Merkurilta

Railroad on viiden kiekon hedelmäpeli, joka vie sinut ajassa taaksepäin 1800-luvulle, kun salayhtiöt ja kielletyt järjestöt käyttivät junia kuljettaakseen ’tavaroitaan’. Fallout 4 videopelin fanit tuntevat tämän suositun fraktion takia, jonka nimi on The Railroad.

On olemassa toinen tulkinta, jonka mukaan Railroad peliautomaatti kuvaa tilanteen, kun juna kuljee autiolla maisemalla jossain Amerikassa. Tämä juna kuljettaa kultaa ja aarteita. Vanha sheriffi suojaa kuljetusta rosvoista ja mahdollisista hyökkäyksistä. Sinun tulee lähteä mukaan ja auttaa häntä saavuttamaan hänen tavoitteensa. Avustasi sinut anteliaasti palkitaan rahapalkintolla.

Railroad hedelmäpelin erikoisominaisuudet

Railroad on paljon yksinkertaisempi peli moderneisiin videokolikkopeleihin verrattuna. Kyseinen peliautomaatti sisältää vain 5 kiekkoa, joista kaikki ovat kiinteät. Yksinkertaisuudestaan huolimatta Railroad tarjoaa jännittävän matkan Amerikkaan, jossa sinua odottaa paljon palkintoja.

Tämä slotti ei tarjoaa paljoa, mutta sen ominaisuudet ovat aika innovatiivisia.

Railroadin symbolit ja toiminnot

Sinun täytyy varoa kaktukset matkallasi. Kaktus toimii scatter-symbolina ja vähintään kolmella kaktuksella saat ilmaiskierroksia. Kolme scatteria tuovat sinulle 12 kierrosta, neljä – 16 kierrosta ja viisi puolestaan 32 ilmaiskierrosta. Mikä parasta ilmaiskierrosten aikana voi saada ylimääräisiä ilmaiskierroksia, jos ruudelle ilmestyy scatter-symboleja. Tämä ominaisuus on oiekin hyvä ja se voi avata sinulle mahdollisuuksia isompiin ja useampiin voittoihin. Käytä se hyväksesi!

Veturi toimii slotin wild-symbolina ja auttaa muodostamaan voittavia yhdistelmiä korvaten muita tavallisia pelisymbolia. Ilmaiskierrostilassa tämä wild-symboli voi muuttaa wildeiksi kaikki muut symbolit, mikä mahdollistaa suuria voittoja. Lisäksi wildit voivat tuoda huikeat 8 000 kolikkoa. Muista symboleista löytyy itse sheriffi, kuuma tyttö, biisoni ja tutut pelikorttisymbolit.

Kuten muutkin Merkurin valmistamat kolikkopelit Railroad pitää sisällään jännittävän riskipelin, jossa hyvällä tuurilla saat voittosi tuplaana. Toisaalta satat menettää kaikki voittosi, mutta joskus vain pitää kokeilla onnea. Merkur on kuitenkin lisännyt riskipeliin mukavan ominaisuuden – Collect Half toiminnon. Nyt pelaajalla on vielä yksi vaihtoehto – saada puoli voittoaan.

Yhteenveto Railroad kolikkopelistä

Railroad Merkurilta on laadukas kolikkopeli, jossa lähdet seikkailemaan ja metsästämään suurvoittoja. Railroad ei sisällä progressiivista jättipottia, mutta siitä huolimatta tästä pelikoneesta on mahdollista voittaa sievoisia summia esim. riskipelin tai ilmaiskierrosten avulla. Kasvavan jättipotin puuttfeen ansiosta Railroadin muut voitot ovat varsin avokätisiä.

  • Pelin valmistaja: Merkur
  • Rullat: 5
  • Panoslinjat: 10
  • Wild-symboli: kyllä
  • Scatter-symboli: kyllä
  • Ilmaiset kierrokset: kyllä
  • Bonuspeli: ei
  • Tuplaustoiminto: kyllä

Paras tarjous

Lucky Emperor Casino

Р’В© 2017 by bgamesblog.com. All Rights Reserved