log

Ihana Diamond Dogs hedelmäpeli

Diamond Dogs slotti vie pelurit keskelle glamouria ja luksusta. Peliautomaatti kuvaa, että koiratähdet elävät aivan kuin aidot Hollywoodin julkkikset ja niiden omaisuudet koostuvat lähinnä kullasta ja jalokivistä. Diamonf Dogs on siis värikäs peli, joka saa pelaajat hymyilemaan.

Diamond Dogsin erikoisominaisuudet

Diamond Dogs peliautomaatti pitää sisällään viisi rullaa ja 25 panoslinjaa. Pelaajat voivat itse valitse panoslinjojen määrän jokaiselle pelikierrokselle, kannattaa kuitenkin muistaa, että mitä enemmän aktiivisia voittolinjoja on käytössä, sitä enemmän on mahdollista voittaa!

Diamond Dogs pelin symbolit ja erikoistoiminnot

Diamond Dogs peliautomaatin kaikki pelisymbolit ovat kultaisia. Slotista löytyy tietenkin koiratähdet, koiran luu, luksusruokakupit ja lyhtypylväs. Parhaat voitot tuovat itse koirat, jotka toimivat niin kolikkopelin scattereina kuin wildeinakin. Mikäli haluat tietää kuinka paljon voit voittaa tästä kolikkopelistä, käy läpi voittotaulukko, jossa on esitelty voittosymbolit ja voitonjako. Kuten muissakin netin pelikoneissa Diamond Dogsissa voittoon tarvitaan kolme samanlaista voittosymbolia, ja mitä enemmän samanlaisia symboleja tulee kiekoille, sitä enemmän rahaa voitat!

Diamond Dogs sisältää myös hauskan bonuspelin, johon pääsee mukaan kolmella tai useammalla bonussymbolilla. Bonuspelissä esiintyvät tunnettuja koirarotuja punaisella matolla, ja pelaajan tehtävä on toimia valokuvaajana ottaakseen mahdollisimman edustavia kuvia näistä koirista. Palkkio bonuspelissä riippuu tietenkin siitä miten hyvin pelaaja onnistuu kuvaustehtävässään. Jos räpsäisee vain epätarkat kuvat, bonuspeli päättyy ja pelaaja siirtyy takaisin peruspeliin. Peliautomaatissa on käytössä myös scatter-merkki, jonka avulla voi voittaa ilmaiskierroksia, jos onnistuu saamaan riittävän monta scatter-merkkiä esiin.

Diamond Dogsin panokset ja voitot

Diamond Dogs slotti sopii pelaajille, jotka haluavat pelata varman päälle, samoin kuin niille, jotka aina ottavat riskejä ja panostavat isolla. Pelaajat voivat panostaa pelikierroskohtaisesti 0,01–50 euroa. Suurimmat voitot tuovat wildit, joilla on mahdollista saada jopa 10 000 kolikon voiton, mikä edellyttää viiden wild-symbolin saamista esiin pelikierroksen aikana. Diamond Dogs ei pidä sisällään progressiivista jättipottia, mutta se silti tarjoaa todella suuria voittoja. Panostaessaan maksimilla eli 50 eurolla peluri voi voittaa huimat 65000 euroa ilmaiskierrostilassa!

Yhteenveto Diamond Dogsista

Diamond Dogs on huikea kolikkopeli, joka on täynnä huumoria ja makavia erikoistoimintoja. Hauska bonuspeli tuo vaihtelua peruspeliin ja tarjoaa einomaista viihdettä isolla kädellä.

Diamond Dogsia pääsee pelaamaan mobiilissa silloin kuin haluaa. Mobiilipelaaminen on todella helppoa, hauskaa ja ennen kaikkea nopeaa! Lisäksi voi pelata Diamond Dogsia tabletilla, jos haluaa nauttia isomman näytön eduista. Diamond Dogs ei toistaiseksi ole saatavilla erikseen ladattavana mobiili sovelluksena, mutta uskomme kuitenkin että tilanne paranee pian. Joka tapauksessa Diamond Dogs slotti toimii mobiiliselaimen näytöllä erinomasesti.

  • Kehittäjä: NetEnt
  • Kiekot: 5
  • Voittolinjat: 25
  • Wild-symbolit: kyllä
  • Bonuspeli: kyllä

Paras tarjous

Lucky Emperor Casino

Р’В© 2017 by bgamesblog.com. All Rights Reserved